Tygkasse

T-shirt

Hållbar Hood

Funktions T-shirt

Funktions Jacka

Gåvokort

Köpvillkor-gammal

PRISINFORMATION

Felestad New Wave Profile reserverar sig för slutförsäljning av produkterna samt inmatningsfel av priser på denna sida.

LEVERANS

Postens MyPack. Mindre försändelser skickas som brev. Det är även möjligt att hämta hos oss i Löddeköpinge. För leverans som inte löses ut förbehåller sig Felestad New Wave Profile rätten att debitera kunden ett belopp som svarar mot verkliga kostnader för bl a postens returfrakt och hanteringsavgift.

Om leveransen sker med Best Miljöslinga och mottagaren inte finns på plats, så det blir en bomkörning och en ny utkörning, debiteras 1,5 fraktkostnad à 150kr.
0,5 kostnad för retur till Best lager.
1,0 kostnad för ny utkörning från Best lager till kunden.

Skulle någon av artiklarna du beställt ha en avsevärd längre leveranstid än övriga artiklar kan vi i vissa fall dela din beställning.

PRISER & BETALNINGSVILLKOR

Betalning sker direkt i webbshoppen med kortbetalning via DIBS.

REKLAMATIONER

Har en annan än beställd artikel/produkt levererats eller om produkten är skadad eller på annat sätt felaktig kan köpet reklameras till oss med angivande av felaktighet. Felaktig vara ska returneras till Felestad New Wave Profile via den returfraktsedel som du får vid reklamation. Retur får inte ske mot postförskott utan först sedan reklamation gjorts till Felestad New Wave Profile enligt ovan.

Vänligen bipacka tidigare erhållen följesedel för snabb hantering och kreditering.

De artiklar som är så kallade beställningsvaror (t ex all textil, väskor m.m.) kan ej returneras då de är förädlade med logotyper m.m.

ÅNGERRÄTT

I enlighet med lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (DAL 2005:59) har konsumenten som huvudregel ångerrätt. Non Smoking Generations produkter trycks dock efter beställning och för den här typen av specialtillverkade produkter får konsumenten och näringsidkaren avtala bort ångerrätten. Genom detta avtals godkännande godkänner du även att ångerrätten ej gäller vid köp av Non Smoking Generationens produkter. På grund av att produkten trycks först efter beställning är det inte heller möjligt att byta till annan storlek eller färg.